Home
Verhuur
Verkoop
Ontwerp
Offerte aanvragen
Contact
Foto impressie
 
 
PSPA Woerden
Postbus 438
3440 AK Woerden
T 0348 - 41 34 69
M 06 51 529 682
E info@pspawoerden.nl

Ontwerpen

PSPA kan voor alle mogelijke situaties vooraf een ontwerp maken. Omdat het voor klanten vaak heel lastig is om uit een offerte op te maken hoe dat een productie er daadwerkelijk uit komt te zien kan PSPA hiervoor een oplossing aanbieden in de vorm van 3D animaties. PSPA beschikt namelijk over het 3D animatie tekenpakket WYSIWYG (What You See Is What You Get).
Dit programma gebruiken wij om de opdrachtgever een realistisch beeld te kunnen geven van hoe een project er uit komt te zien. Wij houden niet van verrasingen en wij willen de klant laten zien wat hij krijgt!
Indien de opdrachtgever een plattegrond met afmetingen van de locatie beschikbaar heeft, kan PSPA tijdens het offerte stadium de klant een realistisch beeld geven.

Onderstaand twee voorbeelden van onze ontwerpen voor een beursevenement:


 

 

Geluidsontwerpen

Ook voor het ontwerpen van (complexe) geluidssystemen bent u bij PSPA aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat een perfect geluid voor ieder evenement van onschatbare waarde is. PSPA heeft veel ervaring in het aanleggen van geluidssystemen in moeilijke situaties waar geluidsoverlast een probleem kan zijn. Door het slim opstellen van speakers kunnen wij in veel gevallen het geluidsniveau sterk terugbrengen op plaatsen waar snel overlast kan ontstaan. Hiervoor gebruiken wij o.a. line-array systemen en end-fire subwoofer opstellingen. Hiermee is het mogelijk om het geluidsniveau op en achter het podium sterk terug te brengen.

 

 


 
zoek      terug      print

 
Serviced by eeZZy EeZZy Website vs. 5.9.4  ©2002-2019 FRIZZBEE Web Services